Flash News

POLITIKOFF

Shakira rrezikon të arrestohet

Shakira rrezikon të arrestohet

Ylli kolumbian po kalon një periudhë të vështirë, duke nisur nga ndarja nga partneri afatgjatë Gerard Pique dhe ajo gjithashtu duhet të përballet me shëndetin e dobët të babait të saj të moshuar. Tani, këngëtarja po hetohet për mashtrim të mundshëm tatimor nga autoritetet spanjolle, të cilat dyshojnë se ajo mund t’i detyrohet shtetit spanjoll më shumë se 14 milionë euro taksa të papaguara.

Shakira rrezikon të arrestohet

Çështja lidhet me një periudhë gati trevjeçare midis viteve 2012 dhe 2014 kur këngëtarja mendohej se kishte kaluar shumicën e kohës në Spanjë. Mësohet se Shakira ka udhëzuar avokatët e saj që të përpiqen të arrijnë një marrëveshje me autoritetet që do të shmangte skandalin e çështjes duke shkuar në gjykatë.

Shakira rrezikon të arrestohet

Nëse do të arrinte në gjykatë, një dënim me burg mund të ishte në tryezë. Mendohet se ajo dëshiron të mbyllë këtë kapitull të jetës së saj dhe të vazhdojë nga ajo që ka ndodhur me Pique .

Të fundit