POLITIKOFF

Teze Lori poston videon e nipit Roman teksa gëzon për hapat e tij të para

Teze Lori poston videon e nipit Roman teksa gëzon për hapat e tij

Një vit më parë, Sara Hoxha dhe Ledion Liço janë bërë me një fëmijë të dytë, me një djalë që e quajtën Roman. Fansat kanë parë disa foto të London teksa rritej, por të Roman ende nuk e kemi parë sepse prindërit kanë vendosur të mos publikojnë foto të djalit të dytë.

Mirëpo, Sara dhe Lorti ndajnë disa momente të tij dhe pse nuk i publikojnë fytyrën.

Së fundmi, teze Lori ka publikuar një video ku shihet i vogli i familjes teksa hedh hapat e para dhe shihet që dikush e mban me duar Romanin, ndërkohë që ai ecën. Nga ana tjetër teze Lori e inkurajon duke i thënë: “Vazhdo, vazhdo”.

Teze Lori poston videon e nipit Roman teksa gëzon për hapat e tij

 

Ditari politik

Të fundit