Flash News

POLITIKOFF

"The Bench", Meghan Markle publikon librin e saj të parë

"The Bench", Meghan Markle publikon librin e saj të parë

Meghan Markle ka publikuar librin e saj të parë që mban titullin" The Bench" dhe është një libër i dedikuar për bashkëshortin e saj, Princin Harry dhe djalin e sa, Archie-n.

"The Bench", Meghan Markle publikon librin e saj të parë

“Për bashkëshortin dhe djalin që më bëjnë zemrën të pompojë”, shkroi Meghan me një shënim të shkruar me dorë brenda librit.

Me 4 qershor, Meghan Markle dhe Princi Harry u bënë prindër për herë të dytë të një vajze që e quajtën Lilibet Diana, ndërsa Lili ka dhe një vëlla të madh, Archien. 

Të fundit