POLITIKOFF

The Weeknd arrin rekord historik në Spotify

The Weeknd arrin rekord historik në Spotify

Një nga këngëtarët më të dashur për publikun në gjithë botën, The Weeknd ka arritur një rekord historik në platformën më të famshme të transmetimit, “Spotify”.

Një vit të tërë ai qëndroi në TOP 10-she, një gjë që nuk ka ndodhur më parë për asnjë artist.

The Weeknd arrin rekord historik në Spotify

Këtë e ka bërë të ditur vetë platforma në një postim në Twitter, dhe i njëjti është shpërndarë nga artisti në llogarinë e tij në Instagram

Ditari politik

Të fundit