POLITIKOFF

Weinstein u përpoq të pushonte Minnie Driver: Nuk është seksi, askush nuk do të donte marrëdhënie me të

Weinstein u përpoq të pushonte Minnie Driver: Nuk është

Minnie Driver pohon se ajo nuk do të kishte luajtur kurrë në "Good Will Hunting" nëse Harvey Weinstein do të kishte pasur mënyrën e tij.

Aktorja pretendoi në një intervistë të re me 'UK Times' se producenti i turpëruar i filmit dyshohet se i tha një drejtori të kastingut - së bashku me producentët dhe yllin Matt Damon - se "askush nuk do të donte ta q***".

Weinstein u përpoq të pushonte Minnie Driver: Nuk është

Aktorja me origjinë angleze - e cila ishte në lidhje me Damon gjatë xhirimeve të filmit - tha se ndihej "aq e shkatërruar" nga komenti i supozuar në atë kohë, derisa mori parasysh burimin.

“Ky është një derr i pashprehur. Pse dreqin të shqetësohesh që të thotë se nuk je seksi?” tha Driver, 52 vjeç, tha për Weinstein, 70.

"Por ka pasoja të kësaj: se ndoshta nuk do të punësohem sepse njerëzit nuk mendojnë se kam cilësinë seksuale që kërkohet."

Ajo vazhdoi, “Sa e tmerrshme të mendosh se isha një nga ata me fat [që iku atij] sepse ai nuk mendonte se isha e aftë dhe mjaftueshëm seksi. Dhe sa e mahnitshme dhe e mrekullueshme që tani të rinjtë dhe të rejat në industrinë time nuk do ta përjetojnë atë.”

Të fundit