Prej disa vitesh në Amerikë, rikthehet në Shqipëri Mira Konçi

Prej tre vitesh, familja Saraçi janë larguar nga Shqipëria për të jetuar në Amerikë, aty ku edhe kanë nisur një jetë të re.

Ata u shkëputën komplet nga jeta publike duke shkëputur kështu lidhjet dhe me ekranin dhe fansat e admiruesit nuk kishin informacion për ta.

Mirëpo, një sallon bukurie në Tiranë, sot ka publikuar një foto të Mirës, me flokë të gjata të kthyera në fund, me një ngjyrë që sa vjen dhe çelet në fund (ombre) dhe me një tualet shumë minimalist.

Mira dhe Shpëtimi janë prindër të një vajze dhe një djali, arsyeja për të cilin çifti vendosi të jetonte në Amerikë.

Nuk dihet arsyeja e rikthimit të Mirës, ndonjë projket muzikor apo thjesht për pushime dhe për të vizituar familjen.