Princi Leka: Shqipëria dhe Kosova duhet të bashkohen nën një monarki

Princi Leka II thotë se zgjidhja më e mirë për Shqipërinë dhe Kosovën është të bashkohen nën një monarki. Ai thekson se familja mbretërore ka mbështetur dhe promovuar gjithnjë bashkimin e shqiptarëve që jetojnë në Ballkan.

I pyetur nëse shpreson të bëhet mbret i një shteti që do të përfshinte Shqipërinë dhe Kosovën, Leka përgjigjet: “Familja mbretërore do të respektojë gjithnjë dëshirën e njerëzve. T’i shërbejë vendit tim nuk e shikoj si punë, por si nderin më të madh.”

Ish-kryeministri i Suedisë zbulon bisedën me Edi Ramën: Më tha se është i hapur ndaj ideve të Vuçiç për Kosovën