Profil/ Xhuljeta Kërtusha, nga Statkraft në krye të Mirëqenies Sociale

Partia Demokratike i ka propozuar Kryeministrit Rama si Ministre të Mirëqenies Sociale, Xhuljeta Kërtushën. Ajo ka qenë Drejtore Njësie në KESH në periudhën 2005¬2010. Aktualisht Kërtusha punon si menaxhere operimi për kompaninë e njohur Statkraft.

Kërtusha mban dy diploma masteri: një nga Universiteti Politeknik në Menaxhim dhe një Master në Menaxhim Biznesi dhe Marketing Ndërkombëtar nga Universiteti Europian i Tiranës