Publikohet video e momentit kur bomba shpërthen në xhaminë e Sinait

Është publikuar video që tregon momentin e shpërthimit të një bombe brenda xhamisë së Sinait në Egjipt. Një prej besimtarëve ka qenë duke regjistruar me celular pak përpara se të dëgjohej shpërthimi, ndërkohë që njerëzit në panik fillojnë të vrapojnë.

Sulmi me bombë dhe armë i mori jetën 305 njerëzve duke u bërë ngjarja më e rëndë në historinë moderne të Egjiptit.

“Rënia e Sinait”, vrasja e 305 njerëzve sulmi më i tmerrshëm terrorist në historinë moderne të Egjiptit. Tirana dhe Prishtina dënojnë ngjarjen