Publikohet videoja ‘promo’ për konkurrentët e “Festivalit të Këngës” në RTSH

Është publikuar videoja promo për “Festivalin e Këngës” në RTSH. Edicioni i 58-të i këtij festivali do të mbahet me 19.20 dhe 22 dhjetor. Në videon promo janë shfaqur të gjithë pjesëmarrësit, të cilët këtë vit më shumë se asnjëherë janë artistët më të përfolur shqiptarë.

Krahas postimit në Instagram, faqja zyrtare e RTSH-së, shkruan:

̈ ̈ ̈̈ ̈ !
Tradita e fundvitit edhe këtë dhjetor në festën më të madhe të muzikës
Shënoni datat: 19, 20 dhe 22 dhjetor!

Një kast i jashtëzakonshëm – në një edicion spektakolar

19, 20 dhe 22 dhjetor në Pallatin e Kongreseve