Rama i barabartë me “spastrim historik”, shqiptarët protestë në Vjenë para zyrës së kancelarit për prishjen e Teatrit

Disa shqiptarë që jetojnë dhe angazhohen në Austri kanë dalë sot në një protestë në Vjenë kundër prishjes së Teatrit Kombëtar. Protesta u zhvillua para zyrës së kancelarit dhe me pankarta në duar, shqiptarët kanë dhënë mesazh nga Vjena për atë që po ndodh në Shqipëri.

Protestuesit aty, e konsiderojnë Ramën si ‘injorancë dhe shtypje’ teksa shkruaj në se Teatri është art dhe liri.

Ndër të tjera, në pankarta shkruhet: “Rama – Spastrim historik”.