Flash News

KRYESORE

“Rama ik”, si i përgjigjet Rama thirrjes gjatë inspektimit në Durrës: Tani, tani

“Rama ik”, si i përgjigjet Rama thirrjes gjatë inspektimit

Ndërsa po ecte në qytetin e Durrësit bashkë me skuadrën izraelite lidhur me fillimin e meremetimeve të godinave të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit, kryeministri Edi Rama nuk është ndeshur vetëm me ata që e kanë përshëndetur.

Gjatë rrugës, një person i drejtohet me ‘Rama ik’.

Ky moment nuk është anashkaluar nga Rama dhe i është kthyer menjëherë atij personi duke i thënë: “Hë, hajde pa problem. Pa merak, tani”.

Shihni videon pas minutës '21:

Ditari politik

Të fundit