Rama paralajmëron furtunë në nëntor: Mbi foletë e krimit dhe korbat e KÇK

Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar një furtunë gjatë muajit nëntor mbi ato që ai i quan ‘foleja e krimit’ dhe ‘korbat e KÇK’.

Me anë të një postimi në tëiter, Rama thekson se e ka nisur ditën me grupin e punës për Ligjin Special kundër krimit të organizuar, si dhe masat kundër KÇK që po finalizohen në letër.

Në një postim të dytë, Rama ka lajmëruar se është nisur drejt Ohrit ku sot do të zhvillohen takimet për marrëveshjet e bashkëpunimit rajonal, ndërsa nesër bëhet mbledhja e radhës ku janë të ftuar të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor, si dhe partnerët evropianë të nismave rajonale.