Rama i paturp që në mëngjes, provokon pa asnjë arsye gazetarët

Kryeministri Edi Rama është treguar sërish i paturp me gazetarët e shumtë që ishin të pranishëm në ambientet ku po zhvillon punimet e Asamblesë partia e tij.

Duke mbërritur i fundit në mbledhje, Rama ka provokuar sërish pa asnjë arsye gazetarët që kishin shkuar të restorantin jashtë Tiranës për të bërë detyrën e tyre.

“Mirëmëngjes kazan”, iu është drejtuar Rama gazetarëve që qëndronin jashtë sallës, për t’u futur më pas brenda dhe duke mos dhënë asnjë prononcim.

Kjo sjellje e Ramës nuk është gjë tjetër veçse përpjekje për të goditur gazetarët dhe për të mos i lejuar ata të bëjnë punën e tyre, ndërkohë që me pronarët e medieve ka marrëdhënie të shkëlqyera politike dhe biznesi.

Balla flet për një situatë gri brenda Partisë Socialiste: Na kanë mbetur edhe 200 ditë…

Lëvizjet e fundit, si po krijon ‘Top Channel’ grupin e gazetarëve opozitarë me pushtetin dhe goditja që po u jep rivalëve