Renditja e FIFA-s, Shqipëria fiton dy poziocione

Kombëtarja shqiptare është renditur në vendin e 60 në klasifikimin e FIFA-s për këtë muaj. Kuqezinjtë kanë grumbulluar 533 pikë duke fituar py pozicione në krahasim me renditjen e muajti të kaluar. Për sa i përket përfaqësueses së Kosovës, ajo ka humbur një pozicion duke zbritur në vendin e 178.

Renditja kryesohet nga Gjermania me 1.602 pikë, e ndjekur nga Brazili dhe Portugalia. Më pas vjen Argjentina, Belgjika dhe Spanja.