KRYESORE

Rihanna "nominohet" për të zëvendësuar Mbretëreshën Elizabeth II

Rihanna "nominohet" për të zëvendësuar

Qeveria e ishullit Barbados në Karaibe ka njoftuar të martën se ata po planifikojnë të lenë plotësisht të kaluarën e tyre koloniale. Shumë shpejt duket se ato do të largojnë nga kreu i vendit Mbretëreshën 94-vjeçare Elizabeth II.

Dhe është gati edhe një emër. Bëhet fjalë për Rihanna-n, këngëtaren e njohur e cila është nominuar nga fansat e saj që e duan si kryetare. Kjo nuk është e pamundur, duke marrë parasysh që në vitin 2018, ajo u emërua Ambasadore e Jashtëzakonshme dhe e Plotfuqishme në këtë vend, një përgjegjësi që iu dha kushtuar promovimit të turizmit, arsimit dhe investimeve në vend. Ndërsa në 2017, rruga në të cilën ajo u rrit, u riemërua si Rihanna Drive.

Ditari politik

Të fundit