Rinas, riatdhesohen 100 shtetas shqiptarë nga Franca, Belgjika dhe Gjermania

100 shqiptarë të cilët kërkonin azil në Europë, janë riatdhesuar.

Policia e shtetit njofton se këta individë akuzohen për shkelje të rregullave të lëvizjes në zonën Schengen.

“Gjatë këtij operacioni u riatdhesuan 100 shtetas shqiptarë, nga të cilët 43 nga Franca, 5 nga Belgjika dhe 52 nga Gjermania. Këta janë individë, të cilët kanë vendim për dalje nga territori francez, belg e gjerman, për shkelje të rregullave të lëvizjes në zonën Schengen”-njofton policia.

Policia e Shtetit i bën thirrje shqiptarëve të mos kërkojnë azil pasi shanset janë zero.