‘Rolling Stones’ ngjitet në Mars

Agjensia Hapsinore Amerikan, NASA, është frymëzuar nga një gur që është rrokullisur në Mars.

Shkencëtarët e NASA-s e kanë parë shkëmbin me anë të ‘lander InSight’ dhe kanë vendosur që t’i vënë atij emrin e grupit legjendar të muzikës rock, Rolling Stones.

Kështu, që prej ditës së djeshme, shkëmbi gjigand u pagëzuar me emrin ‘Roll Rolling Stones Rock’.

Lajmi u dha nga aktori Robert Doëney Jr, ylli i Marvel Iron Man, gjatë një koncerti në skenën stadiumit Rose Boël, në Pasadena, në Kaliforni, jo larg nga Laboratori i propulsionit Jet të NASA-s që kontrollon InSight.

Mick Jagger, ylli i grupit “Rollng Stones” tha i emocionuar se, “NASA na dha diçka që e kishim ëndërruar gjithmonë, një gur në Mars, i gjithi yni. Nuk mund ta besoj”.