Rruga “Dritan Hoxha” në Tiranë me rrjet të ri ujësjellësi

Bashkia e Tiranës ka përfunduar një tjetër inivestim të rëndësishëm në rrjetin e ujësjellësit me impakt të drejtpërdrejtë në jetën e banorëve të rrugës “Dritan Hoxha”.

Në njoftimin për shtyp bashkia sqaron se investimi është bërë sipas parametrave bashkëkohore, me materiale cilësore dhe profesionalizëm maksimal, përmirëson ndjeshëm cilësinë e furnizimit me ujë dhe eleminon humbjet e shkaktuara nga amortizimi i rrjetit të vjetër.