KRYESORE

Shkodra voton pa surpriza, votohen 37 kandidatë të përzgjedhur, skualifikohen vetëm dy në nivel qarku

Shkodra voton pa surpriza, votohen 37 kandidatë të përzgjedhur,

Demokratët e Qarkut të Shkodrës votuan për 39 kandidatët e propozuar nga anëtarësia, të cilët kaluan filtrin paraprak të verifikimit nga Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve.

Më poshtë emrat sipas degëve të Qarkut Shkodër në procesin që është vlerësuar si në ndër risitë më pozitive në jetën politike të vendit. Nga 39 kandidatë, anëtarësia votoi për 37 prej tyre, duke skualifikuar 1 në Vaun e Dejës dhe 1 në Pukë.

Dega Shkodër

 1. ARBEN GJURAJ
 2. ARTAN HAXHI
 3. BARDH SPAHIA
 4. BASHKIM RROJI
 5. BENARDETA SYKU
 6. BLENDI GJYLBEGAJ
 7. EMILJANO PJETRI
 8. FLORIAN BJANKU
 9. GRETA BARDELI
 10. HELGA SALLAKU
 11. HELIDON BUSHATI
 12. IMELDI SOKOLI
 13. IZMIRA ULQINAKU
 14. LEDINA MANDIJA
 15. LORENC LUKA
 16. MARK RUPA
 17. NDOC ASHTA
 18. NESTI KIRI

19.NEVILA BUSHATI

20.RAMIZ ÇOBAJ

 1. ROMEO GURAKUQI

22.VOLTANA ADEMI

23.XHEMAL BUSHATI

Dega Vau i Dejës

 1. GJOK ULDEDAJ
 2. PJETER LLESHI

3.ZEF HILA

Dega Malësi e Madhe

 1. ALDO GEGA
 2. AUREL MARKAJ
 3. ERMIRA COBAJ
 4. FATBARDH ZEKAJ
 5. RAMADAN LIKA

Dega Pukë

 1. ANTONETA ZAJA
 2. GEZIM VATA
 3. HIL KOLA
 4. LODOVIK HASANI
 5. NDOC FASLIA
 6. RROK DODA

Pas përfundimit të procesit të konsultimit me anëtarësinë, kandidatët e konfirmuar i nënshtrohen vlerësimit përfundimtar të Komisionit në fazën e tretë. Anëtarët e komisionit votojnë bazuar, kryesisht, në vlerësimin e performancës politike të kandidatit dhe mundësinë e maksimalizimit të votës.

Pas këtij vlerësimi përfundimtar, lista me kandidatët që kalojnë fazën e tretë i dorëzohet për vendimmarrje finale Kryesisë së Partisë Demokratike. Procesi po ndiqet nga afër nga Sekretari i Përgjithshëm, Gazment Bardhi, dy nënkryetarët Edi Paloka dhe Edmond Spaho, Sekretari Organizativ Sahit Dollapi dhe Sekretari i Burimeve Njerëzore, Ervin Minarolli.

Ditari politik

Të fundit