Shkrimtarja komenton pjesëmarrjen e ulët në Vlorë: Pse çfarë prisnit ju? Qyteti fitoi mbi maskat

Shkrimtarja Flutura Açka ka komentuar pjesëmarrjen e ulët të votuesve në Vlorë dhe reagimet e shumta që kjo ka shkaktuar. Açka nuk shprehet fare e habitur për këtë rezultat, pasi është e bindur se Vlora fitoi sot mbi maskat që ia veshën me zor.

“Vlora 36 % në votime!? Pse çfarë prisnit? Vlora është ndërgjegjje, madje ndërgjegjje kombëtare. Kush nuk e kupton, le të këqyrë këtë foto dhe malet e betonit që të rrëqethin. Le të fitojë kush të dojë në Vlorë, por sot fitoi Vlora mbi maskat që ia veshën me zor”, shkruan Açka.

Gramoz Ruçi lë me urgjencë qarkun e tij për tu nisur drejt Vlorës, është “pika kritike” për PS-në