Si e ka ndryshuar burgu Emiljano Shullazin, publikohet video e re

Vetëm një foto e qartë e Emiljano Shullazit qarkullonte në media dhe internet, por me paraqitjen në seancën gjyqësore kamerat kanë nxituar të kapin imazhin e atij që konsiderohet i forti i Tiranës.

Nga këto pamje duket se Shullazi ka ndryshuar shumë dhe në sallë është parë shumë nervoz.

Seanca ndaj tij është shtyrë sërish, ndërsa akuzohet së bashku me disa miq për shantazhe ndaj biznesmenëve.