Sot dhe nesër ndërpritet energjia elektrike në Tiranë, cilat zona preken

Sot dhe nesër, disa zona në kryeqytet do të mbeten pa energji elektrike.

OSSHE njofton se kufizimi zgjat për disa orë, në kuadër të planit të investimeve.

Njoftimi:

3 shtator
‪09.00-15.00
Pjesërisht rrugët “Ali Demi”, “Dum Alla”, “Ali Baushi”, “Hoxha Tahsim” dhe “Reshit Petrela” pranë ish-stacionit të trenit

‪09:00-14:00
Pjesërisht “Rruga e Kavajës” dhe “Hajdar Hidi”

‪10:00-14:00
‪Kamëz, Kodër Kamëz dhe Instituti Bujqësor

4 shtator
0‪9:00 deri 12:00
Pjesërisht rrugët “Mine Peza” dhe “Rruga e Durrësit”

‪12:00 deri 15:00
Pjesërisht rruga “Haxhi Hysen Dalliu”

‪09:00-‪15:00
Baldushk, Veski, Kakunj, Vrap, Kocaj dhe Mustafa Koc