KRYESORE

"Sot kam marrë lajmin më të hidhur", shokët dhe shoqet e Blertës i bashkohen dhimbjes së familjes

16-vjeçares Blerta Pepa iu ndërprenë ëndrrat sot, e cila humbi jetën në sallën e operimit. Vdekja e saj ka prekur zemrën e shumë qytetarëve, artistëve shqiptarë e veçanerisht shokëve të Blertës, të cilët ka ndarë shumë moment me ta. Ata kanë shprehur ngushëllime për familjen e Blertës nëpërmjet statuseve në facebook.

Ja disa nga reagimet e shokëve të Blertës dhe artistëve shqiptarë:

Të fundit