“Stop diktaturës!”, opozita serbe shpërfill coronavirusin, proteston në hyrje të presidencës

Dy ditë pasi Serbia hoqi gjendjen e jashtëzakonshme, opozita serbe protestoi mbrëmë para godinës së presidencës.

Nën moton ‘stop diktaturës’, përfaqësues si Boško Obradović, Zoran Lutovac, Srdjan Milivojević, Marinika Tepić, profesor Čedomir Čupić e qytetarë shpërfillën masat e vendosura në sajë të pandemisë dhe thyen gardhin metalik të vendosur nga sigurimi, duke u futen deri në hyrje të ndërtesës së Presidencës.

Ndiqni videon: