Surprizat e Jakubit për Afërditën janë të tipit “avion privat”

Jakub dhe Aferdita Dreshaj janë shumë të dashuruar dhe pas një viti martesë. Ata vazhdimisht publikojnë momente nga dashuria e tyre dhe eksperiencat që kalojnë dhe martesa e tyre nuk është aspak monotoni.

Surpriza e radhës për Afërditën nga Jakubi është një udhëtim me avion privat (kush nuk do e donte). Ajo publikoi pak më parë në Instagram momentin kur bashkëshorti i saj e priti me lule në nisje të një udhëtimi të palajmëruar si çift, në nisje të sezonit të pushimeve.

“Surprizë nga dashuria ime”, shkruan Afërdita.