24/01/2020
Home Tags 400 punonjes

Tag: 400 punonjes

400 punonjës rrezikojnë të mbeten pa punë nga shitja e ‘Telekom...

Shitja e ‘Telekom Albania’ rrezikon që 400 punonjës të mbeten të papunë. “Nga mbyllja e operatorit të kaluar u mbyllën 255 vende pune dhe nga...

LAJMET E FUNDIT

error: Content is protected !!