24 C
Tirana
07/07/2020
Home Tags Dentisti

Tag: dentisti

Kërkon dyfishimin e çmimeve, ‘Urdhri i Stomatologëve’ nuk tërhiqet: Vendimi ynë...

Kërkesa e ‘Urdhërit të Stomatologëve’ për dyfishimin për rritjen e çmimeve për shërbimet te dentisti në të gjithë vendin është pritur me kritika dhe...

Çmimet e reja te dentisti, presidenti i Urdhrit të Stomatologjisë krahason...

Një ditë më parë u publikua kërkesa e Urdhrit të Stomatologjisë Shqiptare për rritjen e çmimeve për shërbimet te dentisti në të gjithë vendin. Pak...

Turizëm dentar në Shqipëri? 41% e shqiptarëve nuk shkojnë te dentisti...

“Të kemi shëndetin!”, mesa duket është vetëm një shprehje për shqiptarët. 41% e tyre kanë shtyrë vizitën ose nuk kanë shkuar fare te mjeku...

LAJMET E FUNDIT

error: Content is protected !!