21 C
Tirana
30/05/2020
Home Tags Dhume

Tag: dhume

Rreth botës në 34 ‘nevojtore’, nga gropa në arë tek ala...

Sipas Kombeve të Bashkuara, rreth 2.4 miliardë njerëz në mbarë botën nuk kanë mundësi për të përdorur tualete me higjenë të mirë dhe më...

LAJMET E FUNDIT

error: Content is protected !!