Tag: foto e dites politiko.al

Natura viva

Barcelonë, Spanjë Aktivistë të të drejtave të kafshëve mbuluar në gjak të rremë, protestojnë kundër përdorimit të lëkurës dhe gëzofëve ...

Koreja e Veriut
Lideri koreano-verior, Kim Jong-un, duke inspektuar njësitë e ushtrisë të përbëra nga femrat. Gazetarëve të pavarur nuk iu dha akses për të marrë foto të cilat u shpërndanë nga qeveria.  
Foto: 朝鮮通信社/AP

KÇK

Koreja e Veriut Lideri koreano-verior, Kim Jong-un, duke inspektuar njësitë e ushtrisë të përbëra nga femrat. Gazetarëve të pavarur nuk ...

Page 1 of 4 1 2 4

LAJMET E FUNDIT

Kthehu
error: Content is protected !!