Tag: fotot e dites

Paralel

Dy balerinë binjakë, Joshua dhe Laurie McSherry-Grey, kërcejnë në brigjet e lumit Humber, në Mbretërinë e Bashkuar. Foto: Andy Weekes

LAJMET E FUNDIT

Kthehu
error: Content is protected !!