17 C
Tirana
09/07/2020
Home Tags Gjukanovic

Tag: gjukanovic

Milo Gjukanoviç: Nuk mund të ketë as Serbi të Madhe, e...

Presidenti malazez Milo Gjukanoviç deklaroi se nuk mund të ketë as Serbi të Madhe, as Shqipëri të Madhe, e kjo duhet ngulitur mirë, pasi...

Presidenti i Malit të Zi miraton ligjin problematik të Lirive Fetare

Presidenti i Malit të Zi Millo Gjukanoviç miratoi ligjin problematik të Lirive Fetare, një ditë pas trazirave në seancën parlamentare dhe protestave në rrugët...

Presidenti i Malit të Zi Gjukanoviç: Kisha serbe do Serbinë e...

Presidenti malazez Milo Gjukanoviç akuzoi Kishën Ortodokse Serbe (KOS) se po përpiqet ta ruajë infrastrukturën e Serbisë së madhe në Mal të Zi. Ai...

LAJMET E FUNDIT

error: Content is protected !!