27/02/2020
Home Tags Java ne Gif Politiko.al

Tag: Java ne Gif Politiko.al

Java në GIF: Kosova ka Elisën e saj; Vertu-ja Kujtimin e...

Ina Xhani Situata në Shqipëri është serioze dhe s'ka shumë vend për cinizma, por qysh t'ja bëjmë kur lajmet që prodhon ai vend ta nxjerrin...

Java në Gif: ‘Tirana e vërtetë’ e ‘tri pjeshkave’ Elisës, Erit,...

Ina Xhani Paralajmërim, dy pika: nëse jeni tipa të ndjeshëm, a.k.a fansa të PS, atëherë mos lexoni më tutje. Pronarët e Tiranës “FOTOT E DITËS: Lali Eri...

Java në Gif: Kur Qeveria Rama e kupton ‘Taken’ pas 11...

nga Ina Xhani   Taken 4 Në 2008 Luc Beson dhe Robert Mark Kamen shkruajnë skenarin e një filmI, që më pas u ndoq nga dy të...

LAJMET E FUNDIT

error: Content is protected !!