23/01/2020
Home Tags Kellire

Tag: kellire

Projektligji këllirë që e kthen Akademinë e Shkencave në një klub...

Artan Fuga Një projektligj këllirë, që më bën të vjell, dhe që e kthen akademinë e shkencave më keq sesa është, në një klub pensionistësh...

LAJMET E FUNDIT

error: Content is protected !!