23/01/2020
Home Tags Metohi

Tag: metohi

Skandali me ambasadën turke në Beograd, shkruan Kosovë dhe Metohi

Ambasada e Turqisë në Beograd është përfshirë në një skandal, i cili ka sjellë reagime të shumta nga ana e Kosovës. "Ambasadori turk Tanju...

LAJMET E FUNDIT

error: Content is protected !!