19 C
Tirana
09/07/2020
Home Tags Narrativa estetike

Tag: narrativa estetike

Një ndryshim themelor i protestës së opozitës (që pak u vu...

Alfred Lela Protesta e së shtunës, ditën e gjashtë të javës dhe e gjashta herë e opozitës, kaloi siç ndodh zakonisht me opozitarizmin në Shqipëri:...

LAJMET E FUNDIT

error: Content is protected !!