31 C
Tirana
19/09/2020
Home Tags Raporti i KE

Tag: raporti i KE

Raporti i KE: Në Shqipëri rritja ekonomike po ngadalësohet

Në raportin tremujor të zhvillimeve ekonomike që Komisioni Europian ka publikuar, Shqipëria rezulton me ngadalësim të rritjes ekonomike. “Rritja reale e PBB-së në Shqipëri vazhdoi...

Progres-raporti i KE: Shqiptarët prapë vazhdojnë që të ikin, shqetësim edhe...

Raporti i progresit i Komisionit Evropian tregon se numri i shqiptarëve që kërkojnë azil në shtetet e BE-së ngelet i lartë. Sugjerohet që shteti shqiptar...

Raporti i KE: Shqiptarët kanë probleme me lirinë e shprehjes dhe...

Shteti shqiptar duhet që të përpiqet ende, që t'u mundësojë shqiptarëve të mund të shprehen lirisht. Shqetësim ngelet çështja e pronave, ku nevojiten që...

Raporti i KE: Korrupsioni i kudondodhur në Shqipëri, problem serioz

Korrupsioni mbizotëron në shumë fusha në Shqipëri dhe vazhdon që të përbëjë një problem serioz. Ky është përfundimi i raportit të KE-së në lidhje...

LAJMET E FUNDIT

error: Content is protected !!