23/01/2020
Home Tags Shembull

Tag: shembull

Ndërsa shqiptarët po largohen, BE në Shqipëri sjell shembuj suksesi të...

Një nga problemet më shqetësuese aktualisht në Shqipëri, është largimi i të rinjve dhe sidomos pjesës më të arsimuar të popullsisë. Të shumtë janë...

Kosova, shembull suksesi në riatdhesimin e luftëtarëve të Shtetit Islamik

Koordinatori amerikan për kundërterrorizmin, ambasadori Nathan A. Tales, thotë se Kosova është një nga vendet e para në riatdhesimin e qytetarëve të vetë, që...

LAJMET E FUNDIT

error: Content is protected !!