27/01/2020
Home Tags Thatesira

Tag: thatesira

Thatësira nxjerr bllof qeverinë dhe tregon problemet e ekonomisë shqiptare

Ekonomia shqiptare është duke kaluar një periudhë të vështirë, ku rritja ekonomike pritet të tkurret ndjeshëm, investimet vendase dhe të huaja janë në rënie...

Thatësira e tejzgjatur, ulet prodhimi dhe rriten çmimet e frutave dhe...

Në Kukës, vera e thatë dhe e nxehtë ka sjellë rritje të çmimeve të frutave dhe perimeve. Sipas tregtarëve, thatësira solli tkurrje të prodhimit...

LAJMET E FUNDIT

error: Content is protected !!