24/01/2020
Home Tags Vende

Tag: vende

SHBA dhe “katër të mëdhatë” i kërkojnë Kosovës dhe Serbisë që...

Franca, Gjermania, Italia, Mbretëria e Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës i kanë bërë thirrje Kosovës dhe Serbisë që të rinisin dialogun e...

Krizë? Në vendet e zhvilluara ka punë si asnjëherë më parë

Të gjithë ankohen për punën. Punonjësit e ditëve të sotme, edhe nëse kanë fat dhe mund t’i shpëtojnë “ekonomisë gig” (e cila ndodh në...

Plazhet nudiste në botë, qytetet ku zhveshja konsiderohet më se normale

Kroaci Kroacia ka zhvilluar një kulturë të fortë natyraliste pa ligje për lakuriqësinë publike dhe është vendi i përsosur për t'u zhveshur, për të gjithë...

LAJMET E FUNDIT

error: Content is protected !!