“Të bashkohemi kundër ekstremizmit të dhunshëm”, drejtues fetarë, artistë dhe politikanë pjesë fushatës sensibilizuese

“Të bashkuar në diversitet”, kështu është quajtur fushata sensibilizuese e Komunitetit Mysliman në Shqipëri për të ndërgjegjësuar qytetarët të qëndrojnë larg radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm.

Kreu i KMSH, Skënder Bruçaj, kryeministri Edi Rama, ministrja e Arsimit Lindita Nikolla, sopranoja Inva Mula dhe aktori Bujar Kapexhiu i janë bashkuar kësaj nisme të veçantë dhe shumë të rëndësishme për tolerancën dhe bashkëjetesën fetare në vendin tonë.