Të vështirët e horoskopit, njihuni me 6 shenjat që nuk binden lehtë

Disa shenja të Horoskopit janë të vështira për t’u dashur, ndërsa disa të tjera e kanë të vështirë të dhurojnë dashuri.

Kjo për arsye të ndryshme, por nuk u vëmë dot faj, sepse kështu e kanë personalitetin. Më poshtë do t’ju tregojmë 6 shenjat e Horoskopit më përzgjedhëse ose tekanjoze, të listuara nga MSN.

Luani

Shenja më tekanjoze!

Luani meriton kurorën si shenjë shumë tekanjoze në dashuri. Personaliteti i tyre është shumë sipërfaqësor dhe kjo shpjegon vështirësitë e kësaj shenje për të gjetur një partner në standardet e larta që kanë vendosur.

Demi

Standarde jashtëzakonisht të larta

Njihen për prakticitetin e tyre, prandaj të tjerët e injorojnë anën e tyre sipërfaqësore. Njerëzit e kësaj shenje  mund të jenë makth për të tjerët sepse kanë kërkesa të vështira për t’u plotësuar, por edhe kanë tendencën të jenë të mbyllur.

Shigjetari

Shumë precizë!

Njerëzit e kësaj shenja kanë shumë frikë nga përkushtimi te partnerët e tyre. Shigjetarët nuk e japin zemrën lehtësisht dhe janë shumë precizë tek ajo çfarë kërkojnë te personi që zgjedhin.

Gaforrja

Shumë selektive!

Mos u gënjeni nga pamja e ëmbël e gaforreve, ata e dinë mirë se çfarë kërkojnë në një lidhje, dhe si një nga shenjat më të ndjeshme, e bëjnë të pamundur për ta shmangur thyerjen e zemrës.

Binjakët

Shumë kërkues!

Binjakët ëndërrojnë të njohin dikë si vetja. Njerëzit që nuk përmbushin kërkesat e tyre, nuk meritojnë asnjë sekondë nga koha e binjakëve. Në thelb, Binjakët e kanë të thjeshtë t’i largojnë njerëzit që nuk pëlqejnë, pa e vrarë shumë mendjen.

Peshqit

Nuk bëjnë kompromise!

Peshqit nuk janë njerëz që i pëlqejnë lidhjet, sepse shqetësohen për mungesën e lirisë me të cilën mund të përballen gjatë lidhjes. Ata lidhen vetëm kur kanë rënë kokë e këmbë në dashuri, por fshihen pas kërkesave të tyre për t’i shmangur lidhjet, domethënë s’e kanë problem t’i tregojnë tekat.