Të vishesh si Princeshë Diana duhet ta “masësh mirë xhepin”, fustani i saj del në ankand

Fustani që Lady Diana veshi para disa vitesh dhe askokohë u konsiderua shumë i guximshëm, ka dalë në ankand.

U quajt i guximshëm sepse kishte dekolte të hapur. Një fustan i dizajnuar nga Victor Edelstein princesha kishte nderin ta vishte për herë të parë në 1985-ën, në Shtëpinë e Bardhë, ku kërceu me John Travolta-n.

Fustani blu velvet është një ndër më të bukurit dhe vlera e tij në ankand është rritur shumë.

Në vitin 1997, dy muaj para se të ndërronte jetë, Diana e nxori atë në ankand për 100.000 paund dhe paratë e fituara i çoi për bamirësi.
Dhe për të gjithë ato që kamë dëshirë ta kenë këtë fustan ikinik duhet “ta masni mirë xhepin” sepse ka një çmim të kripur. Fustani i cili ka dalë sërish në ankand ka një vlerë fillestare prej 350.000 dollarë.