Tensione në seancën gjyqësore ndaj Dashamir Xhikës, dorëhiqet gjyqtarja

Seanca gjyqësore ndaj ish-kreut të ARRSH-së, Dashamir Xhika dhe 9 të pandehurve të tjerë është shoqëruar me tensione. Shkak është bërë kërkesa e avokatit Neshat Fana, avokat mbrojtës i Andi Tomës, i cili kërkoi përjashtimin e gjyqtares Ildushe Maliqi.

Pas debateve, gjyqtarja është tërhequr nga çështja, ndërsa seanca gjyqsore është ndërprerë.

Pritet që tashmë të caktohet një tjetër gjyqtar për të vijuar seancën.