Tiranë/ I riu kapet në flagrancë duke fotografuar votën

Rasti  është evidentuar në një qendër votimi në Kombinat, ku policia ka vënë në pranga një të ri për kryerjen e kësaj vepre që konsiderohet penale. Vota e tij ishte shenuar per PS-ne. Ndërkohë që raste të tjera të tilla nuk kanë munguar edhe në Korçë, Vlorë apo dhe qendra të ndryshme votimi në Tiranë, ku policia është vënë në kërkim të autorëve që kanë fotografuar votën dhe janë larguar me shpejtësi nga qendrat e votimit.