Çapkënia

Princesha Charlotte nxjerrë gjuhën jashtë teksa udhëton me makinë drejt Kishëzës së Shën Gjergji, në Kështjellën windsor, ku u mbajt ceremonia martesore e Princ Harry-t dhe Meghan Markle.