Turizmi Mjekësor, një trend në rritje

Shqipëria kohët e fundit nuk po vizitohet vetëm për natyrën tonë mbresëlënëse.

Turizmi shëndetësor është një tjetër atraksion për qytetarët e huaj. 478 persona sipas Institutit të Statistikave kanë vizituar vendin tonë për arsye shëndetësore 8 muajt e parë të vitit 2019.

Një nga ata, ishte edhe Christopher Broadhurst, përfaqësues për rekrutimet në Oxford University, i cili ka zgjedhur Spitalin Amerikan për një kontroll rutinë.

Chris shprehet se është surprizuar për mirë nga cilësia dhe standartet ndërkombëtare që spitali ofron.


Për më shumë informacion ose vizitë kontaktoni në 042357535 ose klikoni në: rezervime.spitaliamerikan.com


Spitali Amerikan, përqafoje jetën!