U martuan në fshehtësi të plotë, Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth përgatiten për fëmijën e parë

Pak kohë më parë në medie u folë se çifti Miley Cyrus dhe i dashuri i saj Liam Hemsworth janë martuar në fshehtësi të plotë, kjo pasi janë vërejtur unaza në duart e tyre.

 Nga burime pranë çiftit, mësohet se ata janë duke u përgatitur për fëmijën e tyre të parë. Ky lajm vjenë pasi në shtëpinë e Cyrus është arreduar një dhomë për fëmijë. Kjo tregon se çifti është angazhuar tërësisht në pritjen e fëmijës së tyre të parë.