Video/ Era Rusi dhe Ylli Baka sjellin dedikim për tragjedinë e tërmetit, të ardhurat shkojnë për të prekurit

Një këngë shumë e dhimbshme që të rrëqeth është bashkëpunimi më i ri i Era Rusit dhe Ylli Bakës që mban titullin “Ne emër te shpresës”.

Kënga është dedikim për tragjedinë e madhe që ndodhi me 26 nëntor dhe të ardhurat e mbledhura nga klikimet dhe promovimi do të shkojnë për të prekurit e tërmetit.

Teksti i këngës është mjaft prekës dhe këngëtarët tregojnë se pavarësisht dhimbjes, Shqipëria do e kalojë, pasi pranë saj po qëndrojnë bijtë e saj.