Video/ Jep dorëheqjen drejtori i Tatimeve në Shkodër: 6 vjet në këtë post, koha për drejtues me energji të reja

Jep dorëheqjen pas 6 vitesh drejtori i Drejtorisë Rajonale të Tatimeve në Shkodër, Hysen Hysaj.

Vendimin, Hysaj e ka komunikuar në një dalje për mediat dhe sipas tij arsyet që e çuan në dorëheqje janë personale.

“Duke qenë se jam në një periudhë të gjatë në këtë post, 6 vjet, dorëheqja ime ka vetëm arsye personale. Te drejtoria rajonale tatimore ka ardhur koha të ketë energji të reja, pozitivitete të reja dhe të ecë para sistemi fiskal në Shkodër”, u shpreh Hysaj.